html integreren in je website van BruggeLokaal

Hoe kun je kleine aanpassingen doen aan het uitzicht van je brugsebuurten- en/of brugseverenigingen-website?

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

SECURESHA.RE: BESTANDEN VEILIG VERZENDEN
Nog een website die een dienst aanbiedt voor de mensen die zich zorgen maken over hun privacy: Securesha.re. Ook deze site versleutelt bestanden op jouw computer vanuit je browser, waarna je ze kan uploaden. Bij de versleuteling gebruik je een paswoord, waarna je een beveiligde link krijgt die je naar de gewenste persoon kan sturen.
Bovendien kan je bepalen hoeveel keer het bestand bekeken kan worden, of hoeveel dagen het bestandop de server blijft staan vooraleer het gewist wordt (maximum 7 dagen).
[Taal: ENG]
https://securesha.re/

 

5.1

FILELOCK: BESTANDEN BEVEILIGD VERSTUREN
Na alle berichten over de spionagepraktijken van het NSA en consoorten, is iedereen een beetje bezorgd over de privacy van zijn documenten. Versleutelen is natuurlijk een oplossing, maar voor de meeste internauten is dat geen optie, omdat het te ingewikkeld is.
Deze webdienst kan helpen. Hij is gemaakt in HTML5 en draait dus volledig in je browser, zonder dat je een plug-in moet installeren. Je moet gewoon de website bezoeken, het bestand selecteren dat je wil versleutelen, een paswoord intikken, en op de Encrypt button klikken. Je browser maakt dan een versleutelde versie aan van het bestand, dat je kan verzenden. De ontvanger moet wel het versleutelde bestand via deze website gaan ontcijferen. De site raadt aan om geen sites groter dan 30 MB te laten versleutelen, omdat dit te lang zou duren. In dat geval is een software op je desktop aan te raden.
[Taal: ENG]
http://www.filelock.org/